General

HABLEMOS CASTELLANO EN CAMPANYA PORQUÈ LOS SIUDADANOS NO NOS ENTIENDEN!!

Aquesta campanya electoral dels municipis està essent trista pel que fa a la consciència de pertanyença i d’identificació lingüística. El PSC, El PP (per descomptat), C’S (sense cap mena de dubtes), ICV i, fins i tot CiU, han escrit a Blanes els seus programes electorals en català i en castellà. 30 anys després d’assolir la majoria d’edat democràtica, al Principat encara sembla que adreçar-se en català només a la ciutadania és maleducat o un acte de discriminació per a aquella ciutadania que, suposadament, no parla ni entén el català… Aquest partits reivindiquen quina cosa? La mort del català com a vehicle vertabrador de la societat dels Països Catalans… o promouen una campanya de desconsideració intel.lectual cap una ciutadania que és evidentíssim que no necessiten traducció del català, entre d’altres coses perquè fa decennis que gairebé tothom entén el català a ca nostra!
Però ara es veu que anar enrere i ser incoherent aporta més vots… Doncs bé, amics i amigues convergents… aquesta serà la vostra vergonya i la vostra responsabilitat. Tota vostra. Onli you!

Anuncis
Estàndard

2 thoughts on “HABLEMOS CASTELLANO EN CAMPANYA PORQUÈ LOS SIUDADANOS NO NOS ENTIENDEN!!

  1. Tots fan igual! Els peperos també fan el text a dues columnes per veure si convencen els catalanoparlants de… no sé de què! Però que el PP traicione la seua ideologia per intentar captar vots és el que s’espera d’ells (almenys és el que jo espere d’ells). El que mai m’espere és que la gent que se suposa que ha estat lluitant per què parlar el català no siga una vergonya per a qui el parla ni una ofensa pel qui ho escolta acabe per fer el mateix que fan els qui venen a sa mare per quatre duros.

    Al meu poble també ho fan… ho fan TOTS. Crec que els polítics d’aquestes formacions pensen que només estan dotats per a les llengües aquells que han tingut la desgràcia d’estudiar en un privat!! No sé… els votants d’aquestes formacions d’on són? On viuen? Hipòcrites.

  2. Josep ha dit:

    I a més, a més, tenen la gosadia de justificar-ho basant-se en la sacrosanta llibertat de no sé quins collons i tota la mandanga que en la seua boca sona a pet pudent. El castellà és la referència i les molles per al català. Els catalanoparlants dels Països Catalans, sabem llengües, els castellanoparlants no, ells només en saben una… no s’ho creuen ni ells, els que ho defensen!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s